jún
30

Buszon Bécs felé

| Szerző: Bambilány | 2:34 pm

13.00-kor elindultunk a Népligetből. Nagy örömmel fogadtuk, hogy a buszon van ingyen wifi, ennek köszönhetitek ezt a nagyszerű kis blogot:D Még mindig a buszon ülünk...Eddig nem történt semmi. Bambilány mellettem mogyit zabál. :D (by Réka)

 

Szóval :) A csomagolás nehézségeit is átvészelve elindultunk Bécs felé, ahonnan majd csak hnap hajnalban indul a gépünk Barcelonába. Onnan majd valahogyan eljutunk Valenciába, majd Albacetébe - ez lesz a végállomás :) Alig várom. Addigis ki kell bírni valahogy ezt a kb 1,5 napot még alvás nélkül, ami kicsit problémásnak tűnik, tekintve, hogy már most is elég fáradt vagyok. Miután eddig más nem is történt, ezennel zárom eme érdekfeszítő kis bejegyzést :D

(Réka most visszaköveteli magának a gépet, úgyhogy íme :)) :

Remélem hatalmas nyitóbulival várnak majd minket, úgyhogy nem csak másfél napig nem alszunk :)

Pusz Nektek!

A bejegyzés trackback címe:

https://quepasa.blog.hu/api/trackback/id/tr92120937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása